Най-четените неща в Boyscout през 2018

Представителната извадка от статистиката на най-четените Boyscout материали за 2018 е доказателство, че сме се позабавлявали добре през последните 12 месеца. Догодина поне два пъти повече, обещано.

© Яна Лозева

#ИНТЕРВЮТА/ Грудов разпитва Христо Христозов за БГ кино, Дома на киното и бъдещите му планове, а Петров си приказва за нелегални рейв партита и филми за банкови обирджии с пичовете от Bob Moses и за силни жени, пари и стоицизъм с Никола Борисов. Още: датският дизайнер и оптимист Mikkel Christopher говори умно за потенциала на кръговата икономика и проблемите на урбанизацията.

© Яна Лозева

#МОДА/ Годината на българските марки: дебютът на Lame God, стрийтуъер колекциите и трап партита на Question Authority и мъжките тишърти на Yt-shirt са плахата, но приятна надежда, че вървим в правилната посока. Междувременно попълваме гардероба с войнишки раници, пилотски очила и жестоки часовници.

#ГРИЖА/ Трогнали сте се от българската премиера на последния аромат на Tom Ford, но се интересувате най-вече от критично мислене и разбиване на митове за хранене, убийствени мъжки аромати за есента и добра грижа за бради. Иначе поддържаме форма с еърсофт.

#МЕСТА/ Интересувате се от кухня с азиатско влияние и музиката на Marten и Artone в Koto (новото популярно място в карето между софийските улици Калоян, Леге и Съборна), крафт бирите и българското вино в Crafter, водите любовниците в софийския airbnb хотел R34, купувате плочи от The Records Corner, попивате култура в готините барчета Кино Култура и Книгата и спестявате пари за разходка до новата дестилерия на The Macallan.

© Михаил Новаков

#МУЗИКА_И_РЕВЮТА/ Новаков снима личното ни музикално събитие на годината, а именно Sevdaliza в София, Петров и Пачев селектират жесток саундтрак за студентското ревю Fashion Forecast 2019, Грудов събира любимата любовна музика на любими Boyscout момичета и най-обещаващите девойки на модерния френски поп, a читателите обръщат най-голямо внимание на БГ албумите на Bluba Lu, Kay Be и Dorothy Takev и Голям Юс.

#ФИЛМОВИ_ФЕСТИВАЛИ_И_РЕВЮТА/ Наизустявате програмата на София Филм Фест, Cinelibri и Киномания, коментирате Грудов и Морозов заради обзора на най-доброто от новото БГ кино и ревютата на Квадратът и Формата на водата. Oще: най-великите дискотечни сцени в киното и най-добрите роли на Jean-Paul Belmondo.

© Жоро Панчев

#ДОБРИТЕ_БГ_РЕЖИСЬОРИ/ Жоро Манов за Les Animaux Sauvages, Кеворк Асланян за The Black Swells, Елена Николаева за Atila и Worst и вездесъщите Жоро Панчев и Деметри Василев за самите себе си.

#МОРОЗОВ/ Филип е в Boyscout все по-често не само като автор, но и като режисьор на някои от най-гледаните видеоклипое в сайта през 2018 – танцовият експеримент Phase 001 с Цвета Дойчева и 25-секундната синтпоп красота за фестивала Villette Sonique с Фичев.

# TV/ Поредна силна година за чуждите ТВ продукции: постоянният въпрос какво да гледаме намира отговор в междинния и годишния обзор на най-добрите сериали за 2018, аплодираме жанровия дебют на Julia Roberts с Homecoming и припомняме най-добрите военни сериали за всички времена и най-добрите нови заглавия от Централна и Източна Европа.

#КУЛТУРА / Един от най-четените материали в сайта въобще излиза в първите дни на годината и представя 12-те млади БГ художници, които да следим през 2018. Като Мартин Пенев, тазгодишният носител на награда База. Добавяме чаровната Деси Баева заради жестоките илюстрации и Йорданка Мишева заради жените, в които да се влюбиш.

© Петър Драганов

#АВТОМОБИЛИ/ Деян Йорданов възбужда с прекрасно порно на четириколесни красавици, Петър Драганов тества новите Mercedes X-класа и Dacia Duster.


© Пирина Джупанова

#ЛЮБИМИ_МОМИЧЕТА/ Отиваме на плажа в Малибу с Илиана Чернакова и лафим приятно с несебърската русалка Виктория Димитрова.

© Димитър Неделчев

#НИКИ_НЕДЕЛЧЕВА/ Пишем все по-често за смуглата красавица от последния каталог на Lena-Lena и NSFW видеото на Жоро Панчев.

#НЕЩА/ Купувате презервативи за мъже с големи пениси, следите с интерес житейските експерименти на Грудов и неговия стенд-ъп за една нощ, пускате една сълза след личното писмо на Джун Йошида до Anthony Bourdain и давите мъката с една коктейл седмица в София.

© Даниела Йорданова

#BLONDE_AMBITION/ Завръщането на Boyscout подкаста продължава с бавно темпо, но с какви жени само! Десислава Лукова преподава уроци по рокендрол от висотата на красиво момиче с привлекателен ум и ужасно богата музикална култура, а Ива Янкулова почита майка си и прощава на самата себе си, преди да направи премиера на новото си видео Colibri.

#ДИЗАЙН/ Мелба класира отличниците на БГ дизайна през последната година, Funkt пуска собствена линия мебели, a Урсини се заиграва с един от най-добрите куфари на Horizn Studios.

© Yo Vo

#ЛЯТНА_НОСТАЛГИЯ/ Yo Vo и Анна Станкова се сбогуват с най-красивите плажове в края на септември, a Жоро Панчев снима красивите самодиви на последния Meadows in The Mountains.

© Dennis Swiatkowski

#NSFW/ Вечното лято на фотографа Dennis Swiatkowski, постоянното циклене с голата Emrata и неприличното имение на Honey Birdette.

#НЕДЕЛНА ЕРОТИКА/ Деликатната чувственост на Selma Judith.