Виктория Димитрова e супер русалка на всеки три дни

© Мирослав Белев

Виктория Димитрова е отраснала близо до брега на морето и най-вероятно заради това притежава онази положителна и необременена младежка енергия и усмивка, неприсъща за голяма част от нейното поколение. Първоначалните впечатления за девойката от Несебър говорят за едновременно упорит, целеустремен и хаотичен овен или извънбрачна дъщеря на Sade и Lenny Kravitz от паралелна вселена, която не би заменила любовта към рокендрола на Kings Of Leon за нито един A$AP Rocky.

Едно от най-симпатичните и сравнително нови лица на Ivet Fashion се отнася към моделството като към страст, терапевтично бягство от самия себе си и вълна от вдъхновения и идеи и никога не забравя да благодари за възможността да се занимава с него. Преследвам правилото да правя нещо толкова дълго, колкото няма да ми омръзне. Следвам Връзки с обществеността в НБУ. Откъм преподаватели и програма, едва ли бих попаднала на по-добро място, поне в България. Иначе Вики е русалка на всеки три дни, през останалото време е в Зоя на Аксаков 22.

everything is love . @miroslavbelev

A post shared by KIWI (@victoriadimitrova) on

Къде си в момента и коя е следващата ти дестинация? Намирам се до плажа в Несебър с кафе в ръка. За жалост, съвсем за кратко. Надявам се следващата дестинация да е Тайланд през септември.

Какво щеше да правиш, ако не беше модел? Щях да се върна към класическия балет и да запиша курс по фотография.

Най-смешното нещо, което ти се е случвало по време на снимки? Тогава съвсем не ми беше смешно, но с другото момиче, с което снимахме, трябваше да направим еленски скок една към друга, облечени в ужасно скъпи дълги рокли. Повторихме скока поне шейсет пъти, разбира се, че се блъснахме една в друга, аз паднах и на следващия ден бях с жестока мускулна треска. Фън си беше.

@ddelcho in the mood • ??‍♀️

A post shared by KIWI (@victoriadimitrova) on

Най-силните ти пороци? Нетърпеливост, любов и цигари.

Най- хубавото нещо в Несебър, за което не подозираме? В дъното на една скрита уличка ще намерите две стари пейки и нещо подобно като тераса, която дори местните не знаят. Гледката те кара да мълчиш, да мислиш прекалено много или да не мислиш изобщо. Изгубваш се, а там изгубването има смисъл.

? @jacquescohen23 #blueish #trainstation #somewhere #leather #hubbythephotographer

A post shared by KIWI (@victoriadimitrova) on

Какво друго губиш с напредването на годините? В най-добрия случай, спираш да се взимаш на сериозно.

Каква супер сила искаш да притежаваш? Може ли да бъда супер русалка?

Трите ястия, които владееш най-добре? Ризото с манатарки, брауни с бисквитки Орео и БАНИЦА.

saturday morning . . . @artvi5ion . . . #saturdays #chill #coffeeandlove #orangethoughts

A post shared by KIWI (@victoriadimitrova) on

Препоръчай три книги албума, които да слушаме това лято? Scorpion на Drake, K.T.S.E. на Teyana Taylor и The Now Now на Gorillaz. Помня, че покрай ревюто си говорихме и за предпочитан плейлист, така че ето един съкратен вариант и от мен – Turn My Back On You на Sade, She’s Not There на The Zombies, Ridin Round на Kali Uchis, Filtered African Blues на Oscar P и FNX Omar и Lost на Frank Ocean.

Какво те кара да се чувстваш секси? Деликатните женски извивки като тази на стъпалото, когато е на ток, поглед, усмивка, песен.

?K’SSARA LOVE? @kssara_ • • • • • • • #ghoops #kssara #jewelry #beauties #noir #tb

A post shared by KIWI (@victoriadimitrova) on

Колко често се възползваш от еротиката и външния си вид? Еротиката се изплъзва съвсем леко от теб, без да се налага да го правиш умишлено, когато обичаш жената, която си.

Кое качество държиш да видиш в един мъж? Не мога да бъда с мъж, на когото не се възхищавам. Непоклатимост във всяко отношение. Честност.

Отговаряш ли на коментари и директни съобщения в Instagram? Когато получа нещо заинтригуващо – да.

Как почиваш? С тренировки, хубава музика и мълчание.

Какво мразиш повече от всичко останало? Несправедливост и неоценяване на вложен труд и енергия.

Как можем да те изкараме извън нерви? Пробвайте с нежелание за действие и работа, разхвърлян дом и шумно хранене. Комбинация от трите? Побъркала съм се вече.

Как би искала да умреш? Щастлива.

Виктория Димитрова е в Ivet Fashion, Зоя и Instagram.