Hex Respect XL са готини презервативи за мъже с големи пениси

Няколко реда за здравето и интимното удоволствие на мъжете, които (за добро или зло) са получили допълнителен бонус от генетичната лотария.

Почитателите на шведската марка за палави секс играчки Lelo най-вероятно са обърнали внимание на революционните, приятно луксозни и много стилни мъжки презервативи Hex с интересната мрежа от 350 осмоъгълни и свързани помежду си клетки за по-голяма гъвкавост, вътрешна текстура за по-малка вероятност от изхлузване и свръх тънък латекс за по-добра чувствителност и предаване на телесната топлина, които се появиха на пазара през 2016.

И за да не дискриминират мъжете с по-големи пениси от стандартното, шведите отговарят на голямото търсене с по-големия брат Hex Respect XL (€35 за кутия с 36 презерватива) – същият дизайн, безкомпромисна защита и повишена чувствителност, но с по-голям размер от 58 милиметра в диаметър.

Накратко, технологията влиза в полза и на по-големите момчета, защото и те са хора като всички останали – може би най-удачният момент да използваме определението голяма работа във всяко едно отношение.