Неделна еротика: Kind of Lonely на Selma Judith

Запознайте се с най-вълнуващия, нежен, раним и красив независим нов глас от Maggie Rogers насам.

Макар да е позната с интересните си колаборации и концерти с Aaron и Bryce Dessner от The National, MØ и Vera, 23-годишната арфистка от Копенхаген Selma Judith прави пълнокръвния си самостоятелен дебют с Kind of Lonely  алтернативно и много неделно течно арендби с мелодия, която се настанява удобно в съзнанието и не иска да излезе дни наред

Дебютният сингъл на Selma е посветен на уязвимостта и деликатната двойствена природа на романтичните взаимоотношения. Да обичаш въпреки, а не заради нещо не означава, че чувствата ти към този човек са по-слаби, напротив. Такъв тип отношения често се превръщат в брулени хълмове – макар гледката да е велика и много красива, падението е много сериозно. Разреденият въздух е пристрастяващ, но в дългаътаен аспект, може да те нарани истински.

Целият този разум и чувства са пропити и в заснетия на един кадър красив, ужасно интимен и много откровен видеоклип на песента, разкриващ цялата емоционална ранимост на Selma в комфорта на собствения й апартамент в Копенхаген. Обещаващата, но много NSFW заявка за страхотно бъдеще и отлично EP е тук: