Най-добрите песни от декември, които трябва да чуете

Лоша идея да издавате нова музика през декември – месец за равносметки, спешно завършване на изостанали проекти, твърде много ядене, пиене и наваксване с безбройни списъци с най-добрата музика и филми от годината (нашите са тук). Не оставяйте цялата суматоха да ви попречи да чуете смелчаците, които въпреки всичко пускат декемврийски песни в последното издание на 20 Essentials за 2018.

В селекцията на най-добрите нови тракове от изминалия месец се открояват маскирания Orville Peck, новото голямо момиче на електронната музика Marie Davidson и блъдоринджския Saint DX. Има я и последната кънтри хитачка на Miley Cyrus и Mark Ronson, нови сингли на любимци като MorMor и Kira, както и още готин американски, шведски и френски поп.

Още: нова мяу-зика от Cigarettes After Sex, готини парчета от Jessica Pratt и Lion Babe, свежите момичета на арендби попа Shay Lia и Rina Sawayama, нежен кавър на класическото I’m On Fire на Bruce Sprinsteen от Chromatics, и, срам не срам, наваксване на изоставането по великолепната Washing Machine Heart на Mitski.

Приятно слушане и весело утре вечер!

Boyscout е в Spotify и YouTube.