(NSFW) ВИДЕО: Le Twins на Жоро Панчев

Помните ли мистериозната еротика и сюжет на Епизод 1 от Деметри Василев в началото на 2018?

Серията несвързани помежду си визуални импресии на някои от най-талантливите визуални артисти в страната напоследък продължават с крайно интересния Жоро Панчев. Сюжетът на триминутното видео Le Twins се върти около двама близнаци гарвани, които татуират ритуално гърба на невинно изглеждащата прелестна лолита Ники Неделчева.

Както може да се очаква, символика в режисьорския дебют на Панчев също е красноречива. Първоначалната идея за персонажите и ритуала с преобразяването е породена от самото място. В момента, в който влязох в Bar Me, си казах е тука е страшна локация за снимки. Всичко си беше готово, подредено и на мястото. И най-вече картините по стените. Само птици.

Символите върху гърба на Ники са от основните символи на И Дзин – може да ги видите и върху флага на Южна Корея. Единият е земя, а другият е вятър, сиреч преход от земното към въздушното. Опитах да разкажа една прозаична история с мистика и символики и се надявам да ви хареса. Дебют в режисурата ми е и си виждам недостатъците. Следващият път ще се постарая още повече.