Най-четените неща в Boyscout през 2021

Какво вълнува Boyscout читателите през последната година? Ако съдим по безпристрастната Google статистика на най-четените материали от 2021, продължавате да се интересувате от готини хора, красиви места за почивка, ТВ сериали, монументално изкуство, много музика, качествена литература, потентна еротика и впечатляваща архитектура. И ние така. 2021 толкова, 2022 два пъти повече, ако всичко е наред.

ОЩЕ BOYSCOUT ОБЗОРИ С НАЙ-ДОБРОТО ОТ 2021: ТУК.

L’Arc de Triomphe, Wrapped, Paris, 1961-2021, фотография: Lubri © Christo and Jeanne-Claude Foundation

#ИЗКУСТВО/ Атакувате Париж заради опакованата Триумфална арка на Кристо, не пропускате голите нимфи на Елина Кешишева в Квадрат 500, наизустявате биографиите на 14 млади БГ художници, връщате се назад във времето с фотографския архив на Панайот Бърнев и подхващате цялата колекция на парижкия Лувър,

© Дороти Такев

#ИНТЕРВЮТА/ Хипнотизирате се от госпела на Константин Бешков, разхождате се с Били Матеева, потапяте се в магическия реализъм на Ясен Григоров, съжалявате клетите копелета на Валери Шварц и пускате сълза от носталгия по рейв архива на Vladzen.

Вилияна Карушкова от Seddum © Фелия Барух

#МОДА/ Мислите за бавна мода с Вилияна Карушкова, обновявате шкафа с бели кецове и колекцията от пилотски бъбреци, харесвате си мъжките костюми от филма за убийството на Maurizio Gucci и взимате уроци по стил от джет сет поколението на 70-те.

© Ангел Жечев

#МЕСТА/ Проучвате любовното бунгало (със сауна) и тавана в Лещенска идилия, гостувате в имението от бетон и стъкло на винарна Драгомир и правите парти в The Loft.

Ало? Blood Cultures поръчват още от най-добрата поп музика на годината

#МУЗИКА/ Слушате до откат най-готините поп песни на лято 2021, търсите любимите си артисти в топ албумите на 2021. обсъждате момичетата в Salty на Рут Колева, танцувате с мацките на Devitza и беснеете с Les Animaux Sauvages,

Руши и Таня Костадинова се приготвят за справедливия гняв на Гената в Мексико © Георги Абрашев за final_new

#УСТНИ ИСТОРИИ/ Гледате как Гена сумти и преследва Руши във видеото към Мексико и влизате задкулисно с Неда Морфова и компания на снимките на последната реклама на Fashion Days,

Javier Bardem в Добрият шеф

#КИНО/ Организирате си маратон с най-добрите филми на 2020, продължавате с хитовите заглавия от 25-ия София Филм Фест и 35-атата Киномания и се завръщате в киносалоните заради Дюн и Последна нощ в Сохо.

Дните на нашия живот: Ние, децата от гара Зоопарк © Constantin Television/Amazon Studios

#TV/ Опознавате децата от гара Зоопарк и един местен извънземен, напредвате здраво с най-добрите нови сериали от началото на миналата година, преговаряте силните от 2020 и не пропускате обзора на най-доброто от първата половина на 2021.

#КУЛТУРА/ Слагате спирала между Тошо, Бойко и другите, и оворите умно за Townsmen на Елена Назърова.

ПИСАНИЯ/ Купувате градския поглед на Цуцуманов към София и нейните възрастни жители.

#АВТОМОБИЛИ/ Умирате за горния шедьовър на неофутуризма и едно обновеното бяло Ferrari Testarossa,

© Yiorgis Yerolymbos

#АРХИТЕКТУРА/ Мечтаете за вкопаната къща на остров Серифос и това родните автогари да приличат поне малко на тази в английския град Престън.

© Теодор Генов за Boyscout и Praha

#НЕЩА/ Скачате дръзко с Розалина, Филипина и Пастедко. пазарувате супер подаръци в последния момент преди 14 февруари, намирате си приятни неща за правене в София през септември и връщате се отново за подаръци по Коледа.

Hi there: Александра Георгиева от Даниела Йорданова и Мария Трайкова © Даниела Йорданова

#ПОДКАСТ/ Само един на Александра Георгиева, но не какъв да е.

© Петър Драганов

#ДИЗАЙН/ Взимате добри идеи за интериора от Богдана Данчева, минавате през Околовръстното за 50-те най-добри неща от Ikea, спекулирате с шеговити пенис лампи и цъкате с език на най-сексапилните мебели и предмети от Superslaone-то в Милано.

© Purienne/Idea Books

#NSFW/ Оставате с празни ръце от скъпата любовна книга на Purienne, възбуждате се от еротиката в деветия брой на P Magazine, влизате в любовните афери на C-heads и преглеждате годишния отчет на PornHub.

Ray of (Soft) Light: Светослава Иванова, фотография от Васил Германов и грим от Мариана Михайлова © 05 Studio

#GIRLSCOUT/ Купувате новото бельо на 05 Studio, завъртате се покрай горската идилия на They Are и Поля Великова и прекарвате един зноен следобед с Белослава и Bogdar в Ботаническата градина.