NSFW: 74 страници с еротика от деветия брой на P Magazine

Любовната връзка с всеки брой на P Magazine е изпитание дори за най-здравите еротомански нерви. Или е от разстояние, или трябва да го чакаме да се появи нейде из Европа, или трябва да прежалим десетки левове за доставка от Мексико.

За добро или зло, нямаме друг избор, защото изданието на редакторите Mariana García и Rik Bracho от креативното студио Phamilia продължава да гали с перце и да дърпа неуловимо пари от кредитната карта с четири различни корици (Alejandra Guilmant от Mariana García, Alizée Gamberini от Théo Gosselin, Amalia De Nieves от Ángela Suárez и Jen Ceballos от нашата приятелка Jessie Andrews), лимитиран тираж от 500 книги общо, дървена кутия за колекционери (50 броя общо) и същата допълваща се смес от чувствена и много женствена еротика без нещо екстремно, порнографско или безвкусно.

И докато последните заглавия в жанра рециклират стар и допълват с нов материал със своите музи (като Purienne) или задължават в тактилната митология и скулптурните форми (като Pierrot), деветият брой, пардон, книга на P Magazine излиза под заглавието Studies и предлага близо 200 страници с красиви девойки на екзотични локации, архитектурни паметници или в комфорта на своя дом.

Освен гореизброените, вътре са и Nastasia Celeste от Darren Ankenman и Rik Bracho, Lila Hernández от Alberto Pinto и Pablo Bisoglio, Rachael Lange от Ashley Olah, Judith Le Clerc от Chris Kontos, Valeria Bulbotko от Villaret-Palos, Daria Matkova от Christopher Von Steinbach, Vanessa Valladares от Rayn Jermain и Diana García от Mariana García. Както вече уточнихме, не знаем кога ще можем да се сдобием с твърдо (в буквален смисъл) копие, затова най-добре да заграем с четирите корици и 74 знойни страници от P Nº9: 

Деветият брой на P Magazine (твърди корици, 192 страници) струва 167 лева (+ още 76 лева за експресна доставка до Европа) онлайн ТУК. Специалното издание в колекционерска дървена кутия струва 253 лева (+ доставка) на същото място. Доставките започват през декември.