Най-четените неща в Boyscout през 2022

Какво вълнува Boyscout читателите през последната година? Ако съдим по безпристрастната Google статистика на най-четените материали от 2022, продължавате да се интересувате от готини певици, красиви места за живот и почивка, ТВ сериали, монументално изкуство, много музика, качествена литература, потентна еротика и впечатляваща архитектура. И ние така. 2022 толкова, 2023 три пъти повече, ако всичко е наред и намерим достатъчно отдадени съмишленици да помагат.

ОЩЕ BOYSCOUT ОБЗОРИ С НАЙ-ДОБРИТЕ МУЗИКАЛНИ АЛБУМИ, ПЕСНИ, ВИДЕОКЛИПОВЕ, КНИГИ, ФИЛМИ И СЕРИАЛИ ОТ 2022: ТУК.

Time Capsules © Анна Комитска

#ИЗКУСТВО/ Попълвате колекцията с млади БГ художници, преоткривате столицата с измислените корици на The Sofianer и се засилвате се към готини изложби на нискотарифен полет разстояние.

Venus as a Boy: Leena е с кръстосан топ Victoria и мрежеста пола Liberty от Bogdar © Васил Германов за Boyscout

#ИНТЕРВЮТА/ Скачате в дълбокото с чистия ум на Leena, товарите Теодор Генов с очаквания, слушате диско с Frinda di Lanco и Hendrik Stein и се връщате към корените на Богдан Русев.

Absolute Beginner: Яна Величкова от Васил Германов и Марина Младенова и с дрехите на Нели Митева, Пола Попова и Храбър © Васил Германов за Boyscout

#МОДА/ Срещате се с Храбър, Nelmit и Пола Попова в шоурума на Fashion Days, попълвате гардероба с утилитарни войнишки якета, взимате идеи от най-добре облечените мъже на Pitti Uomo, възползвате се от добри сделки за гардероба, купувате си чанта от градската колекция на Mental Syndicate и поръчвате си мъжки костюм от Atelie Brutale.

© Yiorgos Kordakis

#МЕСТА/ Местите се за постоянно във Вила Аполон на Лефкада и отскачате до Acro Suites на остров Крит.

Snail Mail: Pomme се заиграва с охлюви във видеоклипа към On brûlera

#МУЗИКА/ Късате си сърцето с най-добрите песни за любов от първата декада на Boyscout, потъвате в най-добрите албуми на 2022, слушате напоителни песни за уиски и отивате до Пловдив за Wrong Fest с Black Midi,

Charlbi Dean и Harris Dickinson в кадър от Триъгълник на самотата на Ruben Östlund, последният носител на Златна палма от филмовия фестивал в Кан

#КИНО/ Минавате през филмовия фестивал в Кан със Савина Петкова, организирате си маратони с прекрасната програмата на София Филм Фест, Синелибри и Киномания и си припомняте звездите на старото българско кино.

Hideaki To и Ken Watanabe в Пороците на Токио © James Lisle за HBO Max

#TV/ Ориентирате се сред десетките нови сериали с ТВ гидовете за зима, пролет, лято и есен, след което наблягате на най-добрите заглавия от първата половина на 2022.

Repce 001 © Gabor Mate

#КУЛТУРА/ Отговаряте си на въпроса какво да правим в София месец след месец и поглъщате най-добрите книги на 2021 и 2022.

© Hyundai

#АВТОМОБИЛИ/ Поръчвате киберпънк Delorean-а на Hyundai, сънувате една юбилейна и една реновирана Targa, дивите се на цената на една от оригиналните сребърни стрели, изпадате в носталгия по доброто старо плажно бъги и тествате новия Volkswagen ID. Buzz в Копенхаген.

Мъглявината Карина © NASA, ESA, CSA и STScI

#НЕЩА/ Онемявате от първите снимки на телескопа James Webb, помагате активно на хората в Украйна и купувате еднопосочни билети до Русия за тролове и путинисти.

#ДИЗАЙН/ Шокирате се от червена боя с кръв от гей мъже, гледате басейни отвисоко, оценявате най-добрите примери за БГ дизайн и ръкопляскате на новата колекция на бижутера Армавени Стоянова.

#ИНТЕРИОР/ Избирате си мебели от Salone del Mobile в Милано, мечтаете за армейския стол на Philippe Malouin, превръщате дома в домашно студио с последната колекция на Ikea и Swedish House Mafia и купувате сгъваеми столове за пусти плажове.

© David Luraschi

#NSFW ЕРОТИКА/ Поръчвате 10 книги с плажове, секс и слънце, обикаляте остров Майорка и се гмуркате голи с Kate Bellm и споделяме знойното лято на Phoenix Johnson и неговите приятели.

Емили Раткова, Виктория Тодорова, Виолета Богданова, Лиа Борисова и Екатерина Тодорова от Васил Германов и Марина Младенова за Square Лято/2022 © Square

#GIRLSCOUT/ Посрещате залеза с мацките и банските на Square, пипате гърдите си за здраве, вдъхновявате се от танцуващите музи в покой на Moré Noir, купувате бельо заради Helena Christensen, постигате максимален тен с музите и моделите на They Are, правите тактилен секс със слънцето нa банските на 05 Studio и танцувате на хотелското парти на Bogdar в стая 518.