Еднопосочни билети до Русия за тролове и путинисти. От NEXT-DC

Месец и половина след началото на руската инвазия в Украйна, положението в социалните медии си остава все така токсично и крайно непродуктивно. Всеки сравнително умен човек е принуден да си даде сметка и да приема голата истина, че много хора застават открито на страната на Волдемор Путин и въобще не ги е срам.

Не само това, но и съвсем арогантно не спират да громят европейските и евроатлантическите ценности, докато резервират нискотарифни самолетни билети до Италия и Германия, планират следващото море на Кавала и се възползват с пълна сила от демократичните свободи и правото на изрязяване във въопросните два съюза.

Писнало ви е от тотално безсмислени спорове със заклети путинисти и платени тролове? Не можете да измислите повече аргументи срещу нелепите им обяснения как Руската федерация е по-добро място за живеене? Няма и смисъл, по-добре направете подарък на проруски активист, изпратете го на мечтана дестинация и му помахайте за сбогом с последната дяволски добра идея на NEXT-DC.

Новото стратегическо оръжие на софийската рекламна агенция е онлайн генератор за самолетни билети, с който може да изкарате билет за всеки кандидат от горепосочените категории. Трябва само да си изберете подходящ кандидат, мечтана дестинация (Москва, Уфа, Владивосток, Волгоград, Новосибирск и Иркутск) и да му го забиете като коментар в социалните мрежи (може и по мейл, за по-дискретно).

Летят още същия ден с икономична класа, но това е положението.

Бюрото за самолетни билети до Русия от NEXT-DC е онлайн тук.