Най-четените неща от октомври

© Божана Димитрова

# (БГ) ИЗКУСТВО / Говорите умно за изложбата на Стефан Иванов, оплаквате мутро-чалга наследството на клета майка България в книгата на Атанасов и отивате да видите фотографиите на Мина-Анхела Игнатова в След в материята.

© Яна Лозева за Boyscout

#ИНТЕРВЮ / Актьор, хореограф и не само – Деян Георгиев е вълнуващ нов глас на сцената на съвременния танц.

#ТВ / Попълвате списъка за предстоящата карантина с най-дорбите нови сериали тази есен.

#УНИФОРМА / Избирате между неонови часовници с прозрачни каишки от Diesel и 17 класики в мъжкия гардероб за студени месеци от разпродажбата на Fashion Days.

Max Siedentopf

#ДИЗАЙН / Очаквате участието на визуалния артист Max Siedentopf в дизайн фестивала Мелба и одобрявате новата градска мебел на колектива ALHM край река Марица в Пловдив.

Мария Бакалова в кадър от Борат: Последващ кинофилм

#КИНО / Преглеждате програмата на софийския фестивал Cinelibri и се разочаровате от новия Борат, въпреки българската връзка (гига популярната тези дни Мария Бакалова) и някои добри шеги.

#(ПОП) КУЛТУРА / Ровите за серийни убийци, шпионски сериали и много еротика в наръчника за единаци против самота и скука.

Ela Minus

#МУЗИКА / Запознавате се с колумбийската електронна продуцентка Ela Minus и въртите най-добрите песни от пследния месец.

© Dawin Meckel/Ostkreuz

#ФОТОГРАФИЯ / Правите виртуална разходка до Берлин за Европейския месец на фотофрафията и хващате разпродажбата на Magnum.

#ДЖАДЖИ / Мечтаете за новия грамофон на Bang&Olufsen и четете за поредната еволюция на iPhone.