Флагманите на Diesel избухват с ярки цветове и прозрачни каишки

М69 в прозрачно цикламено, синьо и червено

Смелите часовници на Diesel никога не са били за срамежливи хора. Дори напротив, флагманите на италианската деним марка винаги се чувстват удобно върху китките на мъже, които търсят мигновено разпознаваеми модели с подчертан характер и голям корпус. И да, повечето модели избягват да спазват класическите правила за дизайн в хорологията, но никога не са лишени от много полезни функции и добри механизми.

И макар марката никога да не се е страхувала от цветове, последното обновление на двата популярни флагмана M69 и Mega Chief избухва в Be Posh точно за празниците с богат калейдоскоп от ярки неонови цветове и прозрачни каишки като антидот за монотонното ежедневие от последните осем месеца.

М69 в прозрачно светльо синьо

Добре познатият M69 разнообразява семплия си елегантен дисплей с индекс за дата единствено с нови ярки цветове и без промени в базовите функции или размера. 44-милиметровият корпус е идеален за човек, който не иска да се лиши от дръзко изглеждащ часовник с цветен характер, но не иска да се примери с огромните корпуси на по-сложните модели в линията.

Mega Chief в прозрачно синьо

Вдъхновени от пречупването на слънчевата светлина през призма (знак да си припомним един от най-великите албуми на Pink Floyd), цветовеte покриват и циферблатите, и прозрачните силиконови каишки с пресовано лого на следващия модел в новите предложения на Diesel. Макар все още да е nай-продаваният часовник на Diesel, хронографът Mega Chief не приема за даденост очевидната си доминация, а продължава да преоткрива своя 51-милиметров корпус и каишка в нови цветове.

Mega Chief в прозрачно оранжево и червено

Можете да го поръчате в четири различни неонови нюанса (синьо, оранжево, червено и жълто), особено ако търсите по-неформален и смел хронограф с унисекс дизайн и голям корпус за свободно време. И двата модела трябва да се появят в мрежата на официалния дистрибутор AMR-Watch до края на годината. Дотогава хвърлете едно око на другите нови предложения в техния онлайн магазин, особено ако трябва да се сдобиете с нов и привлекателен модел по най-бързия начин.

Mega Chief в в прозрачно жълто

Часовниците на Diesel са в онлайн магазина на Be Posh ТУК. Публикацията излиза с подкрепата на BE POSH и AMR-WATCH.