Най-четените неща през август

Промоционален кадър за втори сезон на Корпоративна политика

#TV / Boyscout списъкът на най-добрите сериали на 2019 (досега) и няколко основателни причини да наваксате с Наследници, ако още не го гледате. Петров си пада по новия на Tarantino.

© Минко Минев

#АРХИТЕКТУРА / Всички искат да живеят в къщата за гости на винарна Кастра Рубра.

© Петър Драганов

#CAR PORN / Драганов минава през Северна Гърция с новото BMW 320d xDrive и пробва изцяло електрическият Jaguar I-Pace по улиците на София.

#ГРИЖА / Търсите вътрешен мир с приложението Anima, харесвате новия аромат на Gucci Mémoire d’une Odeur и се замисляте за влиянието на диетата си върху околната среда.

#МУЗИКА / Грудов продължава да е най-вокалният пропонент на добрата поп музика. Харесвате новото видео на Lana Del Rey. И ние така.

#МЕСТА / Бързият гид към готините места в Букурещ за храна, напитки, дизайн и култура беше безценен за уикенда на Summer Well, а и не само.

#УНИФОРМА / Обновявате съдържанието на чекмеджето за бельо с някои от най-интересните брандове за качествени слипове и боксерки за мъже.

Обеца от Милко Бояров @ Glaude Gasser

#ДИЗАЙН / Новата колекция на Милко Бояров ви дава надежда за българския дизайн, докато няколко графични дизайнери мерят типографската стойност на новия Bond.

Генеалогия на българското съвременно изкуство от Боряна Роса

#КУЛТУРА / Четете разказите на Frank O’Connor и се вълнувате какво съвременно изкуство ще представи България в Център Pompidou.

Космодрумът Америка, Ню Мексико

#БЪДЕЩЕТО / Излитате от космодрума на Virgin Atlantic и диверсифицирате източниците, от които си набавяте новините с емисията на Democracy Now!