СЕЛЕКЦИЯ: Красивите циферблати на Diesel

Не позволявайте на шума около мултимилионната кампания за прозрачните часовници на Diesel със Steve Aoki да ви разсее от функционалните (и много красиви) хронографи в новата колекция на италианската марка. Обединени в няколко отделни подлинии, новите предложенията на Diesel за есента и зимата  са бюджетен и смислен избор за мъже, които държат на приятни спортни модели с достатъчно функции, подредени циферблати в преливащи цветове и богато разнообразие от каишки и верижки от кожа, силикон и стомана.

DZ4495

Моделът с референтен номер DZ4495 (507 лева) е включен в колекцията Mega Chief – подходящо неименование за часовник с голям корпус от неръждаема стомана (диаметърът му е 51 мм), каишка от естествена кожа, кварцов механизъм с дата и хронограф и кристално стъкло, изработено от минерал кристал, чийто зелен циферблат и фосфоресциращи стрелки, може да изглежда по-сложен на пръв поглед, но всъщност е изключително добре подреден и интуитивен.

DZ7417

Същото важи и за красивия модел DZ7417 (722 лева) от колекцията Boltdown – доста по-малък и елегантен часовник с 36-милиметров корпус в сив графит, кварцов механизъм, каишка от естествена кожа и много приятно цветно стъкло, преливащо от червено към черно, което само подчертава четимостта и модерната комбинация от ултимативна елегантност, дискретни детайли и задължителната, както се оказва, фунцкионалност на тази колекция.

Новите часовници на Diesel са в магазин Be Posh (Mall Of Sofia) и онлайн тук. Публикацията излиза в партньорство с Be Posh и AMR-Watch.