Новите часовници на Diesel не са за инфлуенсъри

Макар последната рекламна кампания на Diesel да се подиграва по много тънък и ироничен начин с инфлуенсърите и да съветва чистосърдечно да си бъдем обикновени последователи, новите часовници на известната италианската марка за сезон пролет/лято 2019 съвсем не са от най-обикновените.

DZ1889

Да вземем например елегантния Rasp NSBB модел с референтен номер DZ1889, 46-милиметров корпус от неръждаема стомана, черен циферблат със сребристи индекси и кварцов механизъм с три стрелки, който е достатъчно масивен, за да доминира върху всяка (здрава) китка, без да изпъква с излишна показност.

DZ1890

Или пък още по-изпипания NSBB с референтен номер DZ1890, 44-милиметров корпус и черен циферблат със сив градиент, тънки елегантни индекси и стрелки, както и типичната за часовниците на Diesel триъгълна клетка за датата на позицията за три часа, който се класира еднакво добре и в гардероб от джиниси и риза или такъв с преобладаващи костюми благодарение на семплия си дизайн и кафявата кожена каишка с шеф.

DZ1892

Личният фаворит на Boyscout обаче е безапелационен: NSBB модел с 44-милиметров корпус от неръждаема стомана, матирани повърхности в черно (и циферблат, и корпус и коронка) и силиконова каишка – абсолютна спортно-елегантна нинджа без излишни функции, но с феноменален външен вид.

DZ4511

По-смелите почитатели на марката и нейните часовници могат да посегнат директно към напомпания модел Mega Chief с референтен номер DZ4511, огромен 51-милиметров корпус от неръждаема стомана, хронографска функция, водоустойчивост до десетина атмосфери, кварцов механизъм и сребрист циферблат, който е пълен, но далеч от претрупан и лесно четим. Каишката от деним само напомня откъде започва всичко в Diesel.

Новите часовници на Diesel са в Be Posh (Mall Of Sofia) и онлайн тук. Публикацията излиза в партньорство с Be Posh и AMR-Watch.