Новите часовници на Diesel са ярки и смели

Оглеждаме се за нов часовник в разгара на сезона, за да разнообразим малко колекцията от семпли и качествени часовници за непретенциозни китки.

Лятната колекция на Diesel е добър старт, защото се справя отлично със смелата интерпретация на винтидж силуети, които могат да бъдат преоткрити с ярки, направо светещи циферблати, здрави каси от неръждаема стомана и спортни силиконови каишки. Както си личи и от самите снимки, акцентът в новите модели са ярките циферблати в синьо, оранжево и жълто, обработени с техниката деграде, за да блестят допълнително по необикновен начин.

MS9, 291 лева

Основните спецификации на флагманите MS9 (291 лева), Rasp (291 лева) и Little Daddy (585 лева) са много близки – говорим за кварцови механизми с три стрелки и водоустойчивост от три или пет атмосфери, но разликата, както обикновено, се крие в детайлите.

Rasp, 291 лева

MS9 има индикатор за дата, Rasp опитва да компенсира неговата липса с голяма цифра на мястото за девет часа, а Little Daddy всъщност си е голям хронограф с най-масивната каса от всички останали.

Little Daddy, 585 лева

Новата колекция часовници Diesel е в магазин Be Posh (Mall Of Sofia) и онлайн тук. Публикацията излиза в партньорство с Be Posh и AMR-Watch.