Слънчевите очила на Barton Perreira за Bond са небрежно яки

Joe

След войнишкия пуловер, часовника и автомобилите на James Bond в отложения за есента Смъртта може да почака, обръщаме малко внимание и на мега ежкарските слънчеви очила, които ще се повявят върху лицето на Daniel Craig през есента, ако е писано да става.

Основаната през 2007 от Bill Barton и Patty Perreira бутикова марка за очила Barton Perreira оправдава високите си цени със страстта да произвежда всичко на ръка в Япония не за секунди, а в продължение на седмици, използвайки най-различни техники за постигане на максималната гладкост на своите материали. Освен първокласен целулозен ацетат, марката използва и олекотени метални рамки и тънки лещи, за да се получи дискретния, но и добре изявен шик на снимките тук. Хубавото е, че не трябва да притежавате разрешение за убиване и специални способности, за да ги притежавате – нищо друго, освен излишен кеш.

Courtier

По подобие на други известни филмови очила от Oliver Peoples и Ray-Ban, Bond тройката на Barton Ferreira за филма разчита на познати класически форми с различен цвят, поляризация и градиент на стъклата в сиво и зелено, които пристигат в хубави кутии с калъф за път, кърпички за почистване и сертификат за автентичност.

Единственото неприятно усещане от цялата колаборация е не особено дискретното 007 лого върху долната част на рамката и мълчаливото поскъпване с петдесетина долара до $440 за Joe и Norton и $625 за Courtier откакто ги обявихме за пръв път преди повече от половин година, ама нейсе. Отчаяните времена изискват отчаяни мерки.

Norton

Слънчевите очила от Bond колекцията на Barton Perreira са налични за предварителна онлайн поръчка тук.