Ретро грамофонът на Dual е само за тежки офиси и AirBnB имоти

Покойният Karl Lagerfeld отрича носталгията като възможно най-непродуктивното чувство, но ретро носталгията в продуктовия дизайн няма никакво намерение да си ходи, дори напротив.

Грамофонът NR 60 DAB на Dual (799 лева) се вписва в абсолютно всички изисквания, за да пасва идеално в тежки Don Draper-ски офиси или в обикновени AirBnB квартири, които се нуждаят от малко допълнителен (и сравнително достъпен) чар и собствен характер.

Освен това е и доста функционален, защото не е просто грамофон в шкафче на тънки крачета, а цяла аудио системаМногофункционална аудио система с Bluetooth връзка, USB порт, CD плейър за обикновени дискове, CD-R/RW и MP3, FM радио, жак за слушаки и LCD дисплей. Функцията за директно кодиране помага да дигитализирате старата си аналогова и цифрова фонотека от CD, радио (DAB+) директно на USB. Има и вградена керамична система (която прави нещо важно, въпросът е какво точно), два стерео високоговорителя от двете страни и дистанционно управление, за да го разцъквате удобно от канапето.

Остава само да изберете каква музика да си пуснете и къде да сладирате новите плочи.

Ретро линията на Dual е в Plesio и онлайн тук.