Интимната колекция на Yasmine Eslami работи и двата пола

Преди да основе своята собствена линия бельо и бански през 2010, парижанката Yasmine Eslami се учи от кралицата Vivienne Westwood в Лондон, работи като стилист за различни модни списания и събира вдъхновение от непрекъснатите си пътувания.

Близо десетилетие по-късно, едноименната марка не се е отклонила особено от първоначалната си френска естетика за небрежен баланс между комфорт и сексапил и твърдата вяра, че бельото трябва да се носи под дрехите. Сякаш си зад кулисите и можеш да решиш дали да го покажеш или не, което ми харесва. А и е интимно – свързвам го предимно с контакта между двама души, а не с група хора, което също ми допада.

Rmily от Olivier Zahm за Yasmine Eslami

Базираната във френската столица Eslami продължава да разработва своята все по-голяма линия от удобни и леки съвременни модели без банели, подплънки и никаква директна провокация ала Agent Provocateur и Honey Birdette, които подчертават естествените форми на мадамите и са вдъхновени от приятелите и жените, които обича.

Annabelle Belmondo от François Rotger и Emily от Olivier Zahm за Yasmine Eslami

Привлекателното бельо за чувствени и естествени девойки се шие от възможно най-добрите и провокиращи на добър италиански материи, немски мрежест тюл, швейцарски памук и френска дантела от Кале, както си му е редът. Банските пък се появява през 2015 по времето, когато Eslami работи краткотрайно и като артистичен директор на иконичната парижка къща Eres за два сезона.

Annabelle Belmondo от François Rotger за Yasmine Eslami

Сега обаче цялото й внимание е посветено на собствената марка Yasmine Eslami и създаването на каталози с невероятни момичета kкато тези наоколо. Достатъноч убедителни причини и за двата пола да се запознаят с демократичната, елегантна и изискана интимна естетика на жена, която създава малко по-скъпо и луксозно, но притеснително привлекателно и уважително бельо (и бански). Положението е cherchez la femme моментално.

Éléonore Toulin от François Rotger за Yasmine Eslami

Yasmine Eslami е в Париж на 35 Rue de Richelieu и онлайн тук.