4 добри сделки от Plesio, понеже стават на 50 и имат приятни цени

За добро или зло, допреди половин час си нямахме ни най-малка представа за 50-годишната история на гръцката верига за техника Plesio, започнала през знаковата 1969 под формата на малко атинско магазинче за чертожни и канцеларски материали. Разбира се, това не пречи да отбележим кръглата годишнина на компанията със звучно Yamas! и да се възползваме от едни скромни 4 оферти за аксесоари за дома и пътуване по повод рождения ден:

Безжичната алуминиева колонка Soundlink Revolve на Bose (449 лева) е малка, но достатъчно мощна, за да запълни пространството с реален 360° звук и да се умори най-много след 12 часа. Идеална е и за плаж и терени близо до вода, тъй като разполага с водоустойчив дизайн от категорията IPX4. Има мултифункционален бутон, но изпълнява гласови команди чрез Siri или Google Assistant.

Удряте един преносим външед хард диск Elements на Western Digital (135 лева) с два терабайта за пълнене и забравяте някога отново да търсите памет за бърз бекъп (USB 3.0) и всевъзможни архиви на снимки, филми и какво ли не – освен ако не монтирате новия Аватар, разбира се.

Безжичната портативна колонка Stockwell на Marshall (249 лева) винаги е била идеален подарък за фенове или за самия себе си, особено преди пътуване – тежи 1200 грама, малка е, но вади мощен звук от 27 вата със своите два woofer-а 2,25” и два усилвателя Class D. Ретро чувството на оригинала е запазено с аналогови бутони за регулиране на звука, иначе си я управлявате директно от телефон, таблет или компютър и я ползвате, за да си зареждате устройствата докато пътувате. Батерията осигурява до 25 часа автономия, но я продават без покриващ калъф, за да си я държите като таблет. И слава богу, че с него се става смях.

Можете да го намерите почти навсякъде на една и съща цена (869 лева), но черното GoPro Hero 7 от Plesio идва с допълнителна карта с 32 гигабайта от SanDisk, калъф, чанта и стабилизатор. Филмчетата се получават екстра, където и каквото да правите (дори и под вода) – вече сме я пробвали.

Всички оферти от 50 години Plesio са онлайн тук и офлайн в магазина на ул. Ангел Кънчев 5.