New Balance 997S пази равновесие със здрава подметка и секси силует

© Златимир Араклиев за Boyscout

Пет месеца след премиерата на яркия 997H получаваме познатата сива кутия с новия член на една от най-известните линии на New Balance.

© Златимир Араклиев за Boyscout

997S е модерна трактовка на класическите маратонки за бягане със същия номер, която продължава ремикса на ретро модели за новото поколение с нов силует, по-здрава и хай-тек подметка и половин дузина разцветки.

© Златимир Араклиев за Boyscout

Най-значимите нововъведения засягат именно комфорта на ходилото в движение. 997S е един от най-омекотените модели на New Balance, чиято дебела подметка комбинира технологиите Encap (основа от омекотяваща подложка EVA със здрав полиуретанов ръб за по-голяма стабилност и издръжливост) и Abzorb (комбинация от омекотяваща подложка с пяна и гума за поемане на екстремни шокове).

© Златимир Араклиев за Boyscout

Лицевата част също минава през доволно много промени. Високата основна конструкция е направена от мрежа и покрита с изрязани велурени или кожени панели и новото лого на марката, за да се получи обгръщащ силует. Крайният резултат – страшно комфортен модел на New Balance, които не се отказват от борбата за идеалната градска обувка.

© Златимир Араклиев за Boyscout

Досущ като Араклиев, който решава да тества идеалния баланс на 997S в полеви условия. Tопката е символ на всяка молекула, кръговрата, циклитe в природата и живота и баланса, който се опитваме да спазваме от време на време, но обикновено успяваме само за кратко:

New Balance 997 S струва 220 лева в магазините на BUZZ и онлайн тук. Публикацията излиза със съдействието на Buzz Sneaker Station.

Концепция и реализация: Златимир Араклиев Монтаж: Krivi Звуков дизайн: +More Звуков инженер: Дишай Издишай Продуцент: Boyscout