Alphabounce е предизвикателство за повече тичане

Adidas представя следващото поколение Alphabounce с много категоричното и леко научно определение за кецове за динамична стабилност при линейни и странични тренировъчни движения – директна заявка, че говорим за удобни, стабилни и супер издръжливи маратонки за сериозни атлети, които тичат, за да подобряват непрекъснато своите резултати.

Не говорим само за хора с амбиции в маратонските дисциплини, а за атлети, които просто имат нужда от повече тичане в своите тренировки. Съвсем очаквано, моделът Alphabounce Beyond разполага с най-напредничавите технологии и материали на Adidas, комбинирани, за да осигурят трите основни качества на добрите маратонки за бягане – прилягане, усещане и преходност. Удобството на конкретния модел се дължи на новата дишаща мрежа от една част с подправени зони за стабилност и динамика във всички посоки, което идва идеално за атлети, нуждаещи се от перфектно сменяне на посоката на движение и бърза реакция на игрището. Удължената междинна подметка пък е направена от високоефективна, лека EVA мембрана, която е разтеглена нарочно, за да приспособи движението във всяка посока.

Последното е комбинирано със система за разширено поддържане на петата, която прегръща глезена и средната част на стъпалото за повече стабилност и осигурява усещане за заключване” при обуване. По-доброто сцепление е интегрирано с подметка от гума Continental с голяма издръжливост против износване и скъсване и идеален контрол над движението при мокри и сухи повърхности.

Маратонките Adidas Alphabounce Beyond струват 156 лева в онлайн магазина на Sport Vision. Новите модели от серията са тук, а всички останали – тук. Тази публикация излиза със съдействието на Sport Vision.