Buzz има супер селекция на Air Jordan

Наследството и здравословната носталгия на Air Jordan са глътка свеж въздух от непрекъснатата борба на ежеседмични лансирания, технологии, иновации и какво ли още не. Не за друго, а защото една от най-иконичните баскетболни маратонки винаги е била естествено и хармонично свързана не само с професионалния спорт и легендата на номер 23, но и с улицата, за да се превърне не само в попкултурна икона, но и в марка, стояща много над която и да било тенденция.

Air Jordan 3 Retro, 380 лева

И докато се възползват от добрата дума и влиянието на посланици като Drake, DJ Khaled, Carmelo Anthony, LaMarcus Aldridge и Marlon Wayans, джорданките запазват своето място в сърцата на по-старите и по-новите фенове на автентичната улична култура, която спортува и се забавлява на баскетболни игрища в паркове, до крепости, в училища и където намери.

Air Jordan 3 retro Low GS, 192 лева

Неслучайно, много от моделите на Air Jordan имат колекционерска стойност и затова успяват да държат високи цени. Последното е добър повод да разгледаме селекцията на Buzz Sneaker Station, която пращи от обновените силуети на легенди като Air Jordan 11 Retro Low GS (192 лева), Air Jordan 3 Retro (380 лева) и Retro OG (400 лева), Air Jordan 5 Retro (304 лева), Air Jordan 1 Retro High OG (300 лева) в черно или в кафяв велур (240 лева), Jordan Spizike (248 лева), Jordan Flight Origin 4 (240 лева) и виненочервените Jordan 1 Flight 4 (175 лева). Сега е моментът!

Air Jordan 5 Jetro, 304 лева

Air Jordan 1 Retro High OG, 249 лева

Jordan Spizike, 248 лева

Air Jordan  1 Retro High OG, 300 лева

Jordan 1 Flight 4, 175 ллева

JOIrdan Flight Origin 4, 240 лева

Така и така сме тръгнали да затъваме в архивите на марката, защо да не си припомним най-доброто от бащицата?

Кецовете Air Jordan са в Buzz Sneaker Station (Paradise Center, Mall Galleria Burgas, Grand Mall Varna) и онлайн тук. Публикацията излиза в партньорство с Buzz Sneaker Station – България.