Млада гвардия стилисти: Випуск 2019 с изложба Style Forecast

Die Zukunft ist Vergangenheit: Александрина Александрова от Теодор Тодев и Георги Андинов © НБУ

Студентите от випуск 2019 в магистърска програма Стайлинг на Нов български университет са по-малко на брой от предишните години, но също толкова упорити да се дипломират със силна фотографска изложба в комбина с някои от най-добрите български фотографи.

Деспотичният тормоз на преподавателите Телбис, Пачев и Петров провокира великолепната четворка на Дана Чолакова, Десислава Бойновска, Станислава Петрова и Теодор Тодев да се стегне за четири самостоятелни фотосесии с Рачев, Андинов и Араклиев под общото наименование Style Forecast – десетки интересни кадри, които интерпретират и прогнозират модните тенденции, събития, социални и попкултурни течения от края на ХХ и началото на ХХI век, както и културологични контрасти и феномени, за да е по-научно като пред дипломна комисия.

Както всяка година, последното звучи сложно, но всъщност си е доста смел, актуален и модерен стайлинг в секси кадри от най-добрите.

Futuristic Bohemian: Кирил Стоичков от Дана Чолакова и Тихомир Рачев © НБУ
Issues: Eвелин Малезанова от Десислава Бойновска и Тихомир Рачев © НБУ
Duality: Глория Петкова-Велинов от Станислава Петрова и Златимир Араклиев © НБУ

Изложбата Style Forecast на студентите от випуск 2019 в МП Стайлинг на НБУ се открива тази вечер, 4 юни след 19:00 в 365 La Opera (ул. Георги С. Раковски 111) и може да бъде разгледана до 10 юни. Повече подробности за събитието има тук.