Коктейл на деня: The Perfect Match в Щастливото прасе

Едноседмичната разходка по следите на най-добрите коктейли по време на World Class Cocktail Week ни води в Щастливото прасе. Ресторантът на Джун Йошида е един от първите в града, който експериментира не само в кухнята, но и зад бара. Неслучайно ресторантът на Джун е избран за най-подходящото място за тристепенната Street food & Scotch вечеря с Ervin Trykowski – посланик на едномалцовото скоч уиски The Singleton.

По този повод, Щастливото прасе предлага три различни коктейла с отлежалия The Singleton of Dufftown. Основната съставка в Scozzese, The Perfect Match и The Luscious е съответно 12, 15 и 20-годишният скоч на марката. Но понеже сме перфекционисти, залагаме на The Perfect Match и определено не съжаляваме. Коктейлът с 15-годишен The Singleton, домашен сироп от ванилия, лимонова трева, джинджифил и лимонов сок е идеалният баланс между сладко и кисело, а украсата от ядливи цветя го превръща в истинска пролет в чаша.

The Singleton вечеря с Ervin Trykowski е на 17 май, четвъртък, от 20:00 в Щастливото прасе. Предварителната резервация е силно препоръчителна. Тази публикация излиза с подкрепата на World Class.