Засмукващо (тройно) черно в Nike Air VaporMax Plus

Nike решава да комбинира иконичната горна част на Air Max Plus (познат още и като TN или Tuned) с революционната и извънземната нова подметка на VaporMax, за да отбележи 20-тата годишнина на един от най-важните модели в спортната си история. Резултатът е повече от впечатляващ – брутален хибрид, който доминира ежедневния дрескод по безапелационен начин и изглежда едновремено дръзко и футуристично.

Макар подобни силуети да ни хвърлят здраво напред сред по-авангардните разработки и технологии на американската марка, VaporMax Plus си е чисто съчетание от 90-тарска носталгия с ултимативен комфорт. Добавяме и магическото заклинание triple black и получаваме невероятни кецове с горна част от много лек неопрен, характерната лъскава подметка и връзките от Air Max Plus, за да изглеждаме все едно сме стъпили в разтопена гума.

Най-мрачната разцветка на новия силует му се отразява повече от добре и със сигурност ще предизвика здравословен и нездравословен интерес във всички околни.

Nike Air VaporMax Plus Triple Black струва 420 лева в магазините на Buzz Sneaker Station (Paradise Center, Mall Galleria Burgas, Grand Mall Varna) и онлайн тук. Тази публикация излиза със съдействието на Buzz Sneaker Station – България.