Новият Nike Air Max 270 дебютира в Структура на Air Max Day

Buzz Sneaker Station излиза от удобния комфорт и богат избор на своите онлайн и офлайн магазини в страната, за да отбележи тазгодишния Air Max Day с премиера на последния забележителен модел Nike Air Max 270. Промотиран като първата изцяло лайфстайл обувка със спортни характеристики, новият модел е идеален за дълги разходки в града и приляга на забързаното ежедневие с иновативната си подметка и висока пета за максимален комфорт.

Освен за да представи новата 270-ица, Buzz използва пространството на столичната галерия Структура като сборно място за най-запалените фенове на модела с цветове, вдъхновени от Северното сияние и комбинации от елементи от предишни модели и минали колаборации в историята на американския спортен гигант.

Световният ден, посветен на Air Max, в София мина под надслов Just Go Bigger, а партито ще остане в историята благодарение на приятен сет от жестоката DJ Akasha, готината компания на хора като Skiller, Alex P, Прея и Remi Toin и дизайн предизвикателството всеки гост да направи свой собствен дизайн на Air Max за шанса да спечели чифт 270.  

Nike Air Max 270 струва 299 лева онлайн и в магазините на Buzz.