Новите NMD_XR1 се заиграват със зелен и черен камуфлаж

Разчитайте на Adidas Originals да материализира тежката ни любов към камуфлажа още в първите два нови, футуристични и много секси модели NMD_XR1 за пролетта и лятото на 2017. Двете разработки на маскировъчния десен в черно или зелено са доста ясен знак за абсолютното сливане между активния спорт и уличната култура във впечатляващи трейнъри, които изглеждат модерно въпреки безсрамното намигане към ретро бегачите.

258 лева

258 лева

Съвсем логично, двата пилотни модела от новата серия на NMD се забелязват моментално наподобяващите чорап силует и конструкция и камуфлажната щампа върху изработената от ластична мрежа горна част с елементи от естествен велур върху петата и езика. Както обикновено, подметката на NMD_XR1 се възползва от boost технологията за възвръщане на енергията от всяка крачка и EVA елементи за повече издръжливост. Комфортът на новите NMD_XR1 се подразбира, но комбинацията от маскировъчен десен и ефектна повърхност ги кара да изглеждат като супер злобни бегачки, способни да се впишат и покорят градския пейзаж още от първата секунда.

285 лева

285 лева

Черният NMD_XR1 струва 258 лева и може да бъде намерен в Adidas Originals/Mall of Sofia и магазините на Adidas в Сердика Център, Тhe Mall, Paradise Center, Grand Mall Varna и Mall Plovdiv. Зеленият NMD_XR1 струва 285 лева и е наличен ексклузивно в Adidas Originals/Mall of Sofia