Hovr Phantom са сериозните бегачи на Under Armour

Мислите, че Under Armour няма намерения да се съревновава с големите в бизнеса с маратонки за бягане? Помислете отново. Aмериканският спортен гигант влага много надежди в последния мъжки модел Hovr Phantom красив и високотехнологичен флагман за 2018, създаден с мисълта за активните градски хора, които работят сериозно и тренират още по-сериозно.

Леката пяна в новия Phantom разполага с нещо с многозначителното име енергийна мрежа, която доставя както усещане за безтегловност (свръхлекото тегло от 304 грама също помага), така и възвръщаема енергия при всяка следваща стъпка. Самият силует на кецовете изглежда масивен и повлиян от бруталистката архитектура, но това е само на пръв поглед – дизайнерите на компанията са се погрижили да скулптурират силуета и конструкцията на тези обувки около на мъжкото ходило по най-добрия възможен начин, а дишащата горна част от лазерно перфорирана синтетична материя и вградените регулируеми връзки допринасят идеално не само за минималистичния сериозен вид на Phantom, но и за неговата отлична практична функционалност.

Всичко това още преди да сме споменали за плетената оребрена яка около глезена, която завършва силуета на нещо средно между танк и чорап и осигурява уютното усещане на добрите стари високи маратонки. Накратко – изключително олекотен кец с отлична възглавничка, стабилно захващане на крака в движение и максимално възвръщане на енергията, все предпоставки да ни служат вярно километър след километър.

Under Armour Hovr Phantom струват 335 лева в магазините на Buzz Sneaker Station (Paradise Center, Mall Galleria Burgas, Grand Mall Varna) и онлайн тук. Абонирайте се за БЮЛЕТИНА на компанията, за да получавате всички актуални новини за продукти, събития и кампания преди всички. Тази публикация излиза със съдействието на Buzz Sneaker Station – България.