Barbecue Brothers е ново предаване за месо и разговори

Тийзър трейлърът на новото българско YouTube предаване Barbecue Brothers не разкрива много за съдържанието, освен завидната амбиция за безупречна кинематография тип малко по-нискобюджетна, прашна и много симпатична версия на The Grand Tour. Името обаче е достатъчно красноречиво за съдържанието, което можем да очакваме след някоя и друга седмица. Режисьорът Павлин Иванов (Bashmotion), дългогодишният ТВ оператор Мартин Младенов и реквизиторът Васил Златарев развиват добрите идеи от редовното си BBQ събиране в добронамерено предаване за стила на живот, който се върти около мотори, музика, филми и добра храна и напитки. Barbecue Brothers е нещо средно между готварско предаване и токшоу: атрактивните рецепти за печено месо се представят от или за интересни гости на екзотични локации в България, Гърция и Чехия, поне засегаИдейно проектът е на година и половина, даже снимахме пилотен епизод преди година, но още не сме го излъчвали.

Предвид професиите на тримата замесени агенти, Barbecue Brothers обещава дълбоко проникване в света на кино и видео производството с бекстейдж кадри от снимки на филми и клипове и срещи с готините непознати лица от техническите екипи на различни департаменти в киното. Идиотиите, които ни се случват по време на снимки, няма да остават зад кадър и ще можете да им се посмеете във всеки епизод на предаването. Иначе сме си съсредоточени върху барбекюто. Питате кои са задължителните компоненти на едно такова идеално събитие? Добро месо, добра компания и добри напитки. Великото барбекю не зависи от мястото. Може и в парка между блоковете на краен софийски квартал, важно е с кого си и за кого приготвяш храната. Зa момента Barbecue Brothers си партнират с българските представителства на Jameson, Harley Davidson и Great Western Barbecues. Успеят ли да наберат скорост и зрители обаче, няма как да не получат едно рамо и от големите играчи на пазара.

Barbecue Brothers стартира в YouTube през втората половина на април. Запознайте се с пичовете тази събота, докато снимат приготвяне на ребра на открито пред Ribs Brothers в събитието Out Of The Kitchen.