Kit Neale убива с щампи за дома и гората

Търсите възможно най-разнообразните, смели, цветни и изтрещели щампи и десени с попкултурни препратки в Лондон? Обаждате се на английския дизайнер Kit Neale, който поддържа живота на скромната си модна марка с непрекъснати колаборации с големи компании като Coca-Cola, Hallmark и Opening Ceremony. Последният му съвместен проект с Ikea мултипицира шантавите му идеи върху продуктите от лимитираната колекция Spridd (спрей на шведски, личи си – бел.ред.), които са вдъхновени от 90-тарския хип-хоп, електро, дуб, сайкъделик фънк и метъл.

Както може да се види в галерията по-горе, продуктите на Kit Neale не страдат от излишен буквализъм и са насочени най-вече към създаването на психеделичен поп арт интериор вкъщи. и малко по-екстравагантно преживяване извън пределите на дома. Многоцветните и разнообразни щампи и десени прескачат асид хаус културата и нахлуват в 90-те с дузина идеи за ръчно тъкани килими, хавлии, чаши и чинии, стикери и калъфки, но най-голямата сила се крие в предложенията за разходки извън града. Металните термоси и кутии за храна с капак са екстра аксесоари за ежедневна или уикенд употреба, а десенът на двуместната палатка гарантира, че ще бъдете забелязани дори от най-сляпата мечка.

Spridd на Kit Neale е в магазините на Ikea и онлайн тук. Представянето на колекцията е на 7 февруари, вторник, в Бар Петък след 20:00 с диджей сет на 1000names.