Троен Keinemusik за Takeover с Любо Урсини

След януарските танци с тежкарчетата от Apollonia, Takeover-ът на Любо Урсини се готви за още една тройна ламбада с базираните в Берлин Adam Port, &МЕ и Rampa, свирещи рамо до рамо под общия знаменател на лейбъла Keinemusik. И тримата титуляри на независимата германска звукозаписна компания се справят екстра по отделно като заети диджеи и продуценти, но общите им сетове зад пулта са повече от легендарни. Port, &МЕ и Rampa са брилянтни селекционери на качествена електроника, но никога не забравят и еклектичния си вкус за всякакъв хардкор, синтпоп, класическа експериментална симфония ала Arthur Russell и всякакви такива мелодии за ума и тялото.

И докато хардкор миналото на Adam Port го тласка към вегетарианство, психеделичен рок и много чист подход към хип-хопа и интелигентното техно и дийп хаус, а &ME записва скромно за велики лейбъли като Kompakt с проекта си Terranova, то Rampa се разписва за Cocoon, Innervisions, Strictly Rhythm, Bpitch Control и Crosstown Rebels като пич, без да му мигне окото. И тримата обаче ги обединява общата любов и дългогодишна работа за берлинския колектив Keinemusik, заедно с David Mayer, Reznik и графичната дизайнерка и отговорник за визуалната идентичност на лейбъла Monja Gentschow. Happy three friends, така да се каже.

Takeover с Adam Port, &ME, Rampa и Любо Урсини е в Yalta Club тази събота, 18 март, след 23:00. Входът е 30 лева. Повече информация за партито има тук. Апропо, идеално продължение на концерта на Jessy Lanza, който ще посетим същата вечер.