Tри нови разцветки на Yeezy Boost 350 V2

На господин West не му е много лесно през последните две седмици. След подкрепата за Trump и очаквания фенски погром в Twitter, още няколко тегави тиради срещу всеки и всичко и отменен остатък от турнето Saint Pablo, Kanye бори мъката и гнева с три нови цветни акцента в черните Yeezy Boost 350 V2: медно червено, зелено и съвсем обикновено червено. Различният цвят на лентата с надпис SPLY-350 е видимата промяна в първото едновременно лансиране на три различни разцветки от обувки на Kanye и Adidas Originals.

Всичко останало е добре познато: средна част на подметката с boost технология за повече издръжливост и устойчивост на удари, горна дигитално изтъкана част (primeknit) в черно и полупрозрачната гумена външна част на подметката и страничните TPU елементи, които създават доста добра стабилност на крака и безброй meme-та и много забавни аналогии за дизайн вдъхновението на модела.

Трите разцветки влизат в избрани магазини на Adidas Originals и онлайн на 23 ноември (включително в магазина в Mall of Sofia), да си знаете.