NSFW: Американски прелести

Нюйоркският аналогов фотограф Jonathan Leder е умен еротоман с жесток вкус на границата с порнографията, които снима кратки видео клипове с напълно натурални и пищни момичета на естествена светлина и доскоро издаваше Jacques – списание за изискани мръсници с повлияна от 70-те години еротика. Докато бъдещето на списанието си остава неясно, Jonathan се е съсредоточил върху излизането на режисьорския си дебют American Ecstasy.

Можем да се досетим, че не става дума за невинен детски филм. Трейлърът на American Ecstasy напомня за американските sexploitation филми от втората половина на XX век, служещи като удобното извинение на перверзните режисьори да снимат едрогърди и голи жени, които се бият помежду си или стават жертва на серийни убийци.

Сюжетът на филма проследява историята на две жени, които бягат от порядъчните си семейства и разбити домове, за да последват мечтите си и да натрупат житейски (и сексуален) опит, пътувайки по междущатските магистрали и второкласни пътища между Адриондакс, Удсток, Миртъл Бийч и Тампа като нормални момичета преди да изчезнат безследно.

Всъщност American Ecstasy изглежда като ужасяващ и халюцинационен кошмар за маниакален сериен убиец, направен от равни дози гонзо порнография, слашър естетика и  и осветление и филтри от нискобюджетен арт филм – сбъдната мечта за индивиди, които използват истински пистолети, кожени ръкавици и найлонови пликове в сексуалната си игра и често си пускат най-доброто от филмите на Russ Meyer и John Carpenter.

Главните актриси са двете най-големи музи на Jonathan Leder през последната година и половина – сладката Amy Hood и феноменалната калифорнийка Britany Nola от ноемврийската корица на американския Playboy, която понастоящем се бори да стане и плеймейтка на 2012. А дано.

Следете официалния сайт на филма за бъдещи прожекции и участие на фестивали и неговата Tumblr страница за много интервюта, нови фотосесии и видео клипове с с режисьора Jonathan Leder и мадамите от American Ecstasy.