СЕЛЕКЦИЯ: Средният пръст на Glenn Martens за Y/Project

Да започнем работната и житейска седмица с позитивно послание от Glenn Martens. Освен да съживява и трансформира Diesel със смислен дизайн и планини от презервативи, белгийският дизайнер продължава да бута сериозно и напредничавите кройки, принтове и реконструиран деним на своята собствена марка Y/Project.

А когато не се колаборира с Jean Paul Gaultier и Melissa, мега талантливият и крайно симпатичен Martens демонстрира чувството си за хумор с първосигнални послания, които няма как да не резонират във всеки с добро възпитание и изчерпано търпение. Единичната обица Fuck U (970 лева в сребърно или златно) е красноречив среден пръст с ясно послание към проблемите на днешния ден.

Както си личи по снимките в онлайн магазина на Y/Project, Fuck U e не само ужасно скъп. но и наистина масивен среден пръст от месинг, който не може да остане незабелязан и едва ли е подходящ за ежедневната униформа, но знае ли човек? Ако не нещо друго, то поне е добра добавка към готините телесни аксесоари ала пенис червилото на Isamaya Ffrench.