Girlscout: Пенис червилата на Isamaya Ffrench са леко NSFW

Така, Isamaya Ffrench не е от амбициозните хора, които не страхуват от безсрамни провокации. Нито пък изглежда като човек, който ще тръгне да се вдъхновява от казанлъшкия музей на розата, Бузлуджа и Перник, докато гримира Rita Ora в един от клиповете на певицата, сниман у нас преди повече от две години.

Бриантската гримьорка продължава да развива и кокуникира своята едноименна марка за декоративна козметика по най-директния и изпипан NSFW начин. След заиграването с BDSM и кичозен каубой имидж в предишните две колекции, най-новата и трета Lips провокира пуританите, опитвайки се да промени начина, по който гримът се възприема. Пенис червилата в два тона се противопоставят на подтисничеството в обществото и почитат свободата на идеите с точна анатомична форма от сребриста цинкова сплав.

Сега, очевидно това червило не е за всеки и това е в реда на нещата, защото Isamaya е искрено уверена в идеята да представи Lips като зов за връзка между хората и любов към себе си. Тези, които предпочитаъ червилата си не в пенис, а в златна YSL или каквато и да била друга стандартна гилза, може да се чувстват спокойни. Онези с по-самоиронично и сакрастично чувство за хумор обаче могат да разцепят сериозността на всеки момент (като пътуване в метрото) и разговорите пред огледалото в тоалетната на One More Bar и други барчета с малко елементарни смешки и напоително хубав цвят.

© Zhong Lin за Isamaya Ffrench

Предвид BDSM скандалите с деца на Balenciaga от края на 2022, Isamata ходи стъпва по тънък лек с по-консервативната публика, но парира всички евентуални обвинения за лош вкус с ясното съзнание, че хуморът е най-добрата връзка между хората, а ако модната и парфюмерийната индустрия могат да се заиграват (къде успешно, къде не като последния челен опит на Demna), защо и декоративната козметика да не го прави?

© Zhong Lin за Isamaya Ffrench

Речено-сторено. Двете червила в ярко червено и лъскаво чисто черно се предлагат в тежка метална гилза за многократно пълнене – устойчив, но и достъпен пиниз, предвид високата цена. Колегите от Highsnobiety и Dazed обясняват как червилото може да се извади напълно, за да трансформира пениса в малко произведение на изкуството за камината, тоалетката или полицата в банята.

© Zhong Lin за Isamaya Ffrench

Колкото рекламната кампания на фотографа Zhong Lin, нищо ново и изненадващо, което да разгневи или отблъсне, дори напротив – само позитивно отношение към секса и цветовете, каквото сме виждали и преди в рекламите на Tom Ford, Yves Saint Laurent и кой ли още не.

© Zhong Lin за Isamaya Ffrench
© Zhong Lin за Isamaya Ffrench
© Zhong Lin за Isamaya Ffrench
© Zhong Lin за Isamaya Ffrench

Червилата от серията Lips струват £80/$95 онлайн тук. Уви, засега онлайн магазинът на Isamaya Ffrench доставя само до Великобритания и Щатите и чака ново зареждане.