Италианската еуфория на Sydney Sweeney и Frankies Bikinis

Сезон 2/Епизод 4: Cassie (Sydney Sweeney) се появява запомнящо се в къщата на Ергенът © HBO

Няма смисъл да питаме дали помните онази кратка сцена от последния сезон на Еуфория. Така де, грандиозното слизане на знойната Sydney Sweeney като Cassie в епизод четири живее свободно в съзнанието на главните герои и стотиците девойки, които се записват в предварителен списък за нейния розов бански Frankies Bikini.

Съдейки по истерията отпреди година, въпрос единствено на време е американската актриса да си партнира с любима марка на поколението Z за собствена колекция бански. Но вместо да работят върху още предизвикателни модели за отмъщение, Sweeney и създателката на марката Francesca Aiello мислят за любовна романтика.

Love Letters by Sydney Sweeney включва всевъзможни половинки, цели модели и високи талии, създадени да подчертават всяка физика в размери от XS до XXL и да стимулират асоциации с най-запомнящите се превъплъщения на Sweeney. А и да хвърлят деликатна романтична светлина върху нейната пищна женственост.

Рекламната кампания е вдъхновена от идеята за италиански летен романс, съответно няма как женственият каталог да не бъде сниман в Рим от Sonia Szóstak. Кадрите със Sweeney са толкова нежни и хипнотизиращи, че можете да ги объркате за кампания бельо.

Love Letters by Sydney Sweeney е онлайн тук.