Edita Vilkeviciute чака смирено на Канарските острови

Съдейки по многобройните си включвания в журнала през годините, Edita Vilkeviciute e едно от доказано проверените имена, на които звъните при нужда от идеална жена за снимки по бельо и бански. Литовският модел и актриса е от онези ненатрапчиви, но съвършени балтийски хубавици, които очароват с освободеното и естестено излъчване на щастлива жена и лятна муза, която напомня за безгрижния хедонизъм от страниците на Lui и в книгите на Purienne и Pierrot.

Разбира се, подобна вдъхновяваща красота няма как да не бъде отразена не само от Massimo Dutti, но и от Mango, които ангажират Edita за последната си семпла колекция от бански костюми за пролетта и лятото на 2023. Снимам по плажовете и на скалите около градчето Сан Андрес на остров Тенерифе, последният каталог на испанската марка представя многобройни цели бански и половинки в различни цветове и рециклирани памучни и плетени материи, един-два модела в блестящ металик и още поне половин дузина тактилни материи в приятен силует за плажа.

Подобно на други масови марки за дамска мода, банските на Mango за сезона са сглобени на принципа за всекиго по нещо, но каталогът с докоснатата от слънцето Edita e отлична отправна точка за фантазии около предстоящите летни ваканции, техния вероятен саундтрак и компании, скоито искаме да ги прекараме. Без щастливо омъжената литовка, но карай да върви.

Банските костюми на Mango за пролет/лято 2023 са онлайн тук и в магазините на испанската марка.