Споделяме смислени плакати за шествието тази вечер

Поп-ъп изложбата Pass The Ammo # 1 е резултат от интензивния формат Fine Acts Sprints, в който артистите имат само 48 часа, за да създадат своите произведения.

Първото издание на глобалната платформа за социално ангажирани креативни решения е посветено на правата на жените, половите стереотипи и насилието и може да се похвали с доста добри работи, доказващи способността на изкуството да e оръжие за социална промяна.

Произведенията на Албена Лимони, Борилава Караджова, Виктория Нешева, Габриела Минева, Деси Баева, Костадин Кокаланов, Михаела Караджова, Момчеил Захариев, Розалина Буркова, Русен Минчев, Цветислава Колева и Яна Лозева са включени в безплатна онлайн галерия за протестно изкуство и са достъпни за ползване от организации и активисти от цял свят.

Първата възможност за последното е още тази вечер на шествието за правата на жените. Трябва само да решите дали да разпечатате някое предложение от The Ammo като плакат и да подкрепите събитието на място или да го споделите в социалните мрежи и където си поискате като израз на своята солидарност. Всеки жест е от полза.

Албена Лимони

Шествието за правата на жените започва тази вечер, 8 март, от 18:00 пред Министерски съвет. Повече информация за събитието има тук.