Безплатно Mubi само днес до полунощ, 14 февруари

Gérard Depardieu и Catherine Deneuve в Последното метро (1980) на François Truffaut

Все още не сте убедени, че абонаментът за MUBI е вероятно най-добрият подарък в последния момент? Няма проблем, може да се уверите в качеството на нашата препоръка без пари още сега, защото жестоката платформата за велики филми и смислено кино празнува 14-и рожден ден с безплатен достъп до архива си до полунощ тази неделя, 14 февруари.

И като казваме безплатен достъп до архива, момента се зареждаме за потентен маратон с Ирма Веп, 90-тарската сатира на Olivier Assayas за мистериозна фатална жена в латекс (Maggie Cheung) в центъра на френската филмова индустрия (след време и като HBO сериал в Alicia Vikander). След това минаваме на краткия документален портрет Джеймс Болдуин в Париж, невероятния музикален Tripping With Nils Frahm, Nimic на Yorgos Lanthimos и тематичната любовна панорама с мистериозната кримка Шарада с Audrey Hepburn и Cary Grant от 1963, Сладък живот, Кратък филм за любовта на Krzysztof Kieślowski от 1988, военната драма Последното метро на François Truffaut от 1980, Хирошима, моя любов, велики съзерцателни филми на Eric Rohmer и още десетки съкровища в тематични селекции.

Има и панорама на Alejandro Jodorowsky и какво ли още не. Без кредитни карти и уловки, само с регистрация на профил и електронна поща. Инджой и наздраве, Mubi! Boyscout те обича много.

Mubi e тук. Апропо, може да празнувате и с 10-те най-добри дискотечни сцени в историята на киното, любов и танци.