Frekvens е звук, светлина и екстри за домашна дискотека

Мобилните диджей системи са сериозна занимавка, подходяща само за сериозни хора, които си изкарват парите със сватби, кръщенета, тежки трапези и симпатични дискотеки. Какво да правим обаче, ако искаме да разнообразим детските партита и спонтанно заформили се софистицирани танци у дома с малко по-сериозен звук, светлина и екстри?

Отговорът е Frekvens – последната лимитирана колекция на Ikea и стокхолмския колектив от инженери и програмисти Teenage Engineering, родена от споделената любов за създаване на музика и електроника. Линията предлага преносими тонколони, прожектори, лампи, триножници, водоустойчиви възглавници, столове, маси, подноси и чаши на цени от 40 до 329 лева, които дават добра база за старт на прилична дискотека, стига да имате сговорчиви съседи.

Ограничено количество от избрани модели на Frekvens са само и единствено в магазина на шедската марка. Крайната цел е да постигнем атмосферата по-долу и да се разтанцуваме шамански като героите от най-великите дискотечни сцени в киното: