Lego и Ikea съчетават игра и ред с Bygglek

Ikea и Lego влизат в тандем, за да предложат умно решение за постоянния хаос в семейния дом на деца, които обичат да разхвърлят блокчета от любимите конструктури.

Двете скандинавски компании познават добре нуждите на своите целеви групи и са наясно, че малчуганите и възрастните имат различна представа за забавление и креативност у дома. Там, където големите виждат безпорядък и имат нужда да организират, малките откриват стимул за творчество и развлечение, а играта е най-интуитивният и мощен механизъм, чрез който се учат да взаимодействат със света около себе си.

И понеже постоянното подреждане и реорганизирането на детските стаи и играчки може да прекъсне тяхната игра и да секне креативността, скандинавците решават да угодят на всички. Преодоляването на пропастта между два свята е в колекцията Bygglek – симпатична идея, която комбинира играта със съхранението.

Капсулната колекция се състои от четири различни продукта – комплект от три малки кутии и други два от по-големи, заедно с комплект от 201 разноцветни части, които си пасват идеално не само с другите мебели на Ikea, но и със съществуващите и бъдещи конструктори на Lego. Така децата създават и пресъздават своите безкрайни истории и се учат на основни навици, родилите са спокойни, а всички са щастливи.

Bygglek е в Ikea от октомври.