Димо Петков снима къс паранормален филм за Stinky Socks

© Румяна Тодорова

The Drifters не е обикновена реклама на чорапи. Няма и как да бъде, туй като Stinky Socks също не са обикновена компания за чорапи. След градското каране на скейт и велосипед, мотоциклетните приключения в планината и лова за кристали около Биг Беър Лейк, българската марка влиза в гората за паранормален филм, посветен на хората, които преследват движението като философия в живота.

© Румяна Тодорова

Заснет в България и Америка, двуминутният The Drifters представя последната колекция на Stinky Socks по ненатрапчив и естествен начин. Целта на режисьора Димо Петков (който го играе и оператор на проекта заедно с Марин Кафеджийски) е да представи продукта като изживяване. И то какво. В този случай, изживяването на Даниела Йорданова, Николай Николов, Албена Иванова включва левитация в гори и изоставени халета. Всички имиджови видеа, които сме правили за Stinky до момента са показвали движение, пътуване и откриване на нови места и хора. Stinky като марка промотира живота на открито и то в най-чистия му и неподправен вид – живота ни в хармония с природата.

© Румяна Тодорова

Според Димо, The Drifters е точно за тези, които не искат да се спрат на едно място, идвайки от миналото и пътувайки към бъдещето. Вдъхновяват ни точно тези хора и тяхното желание за нови светове. Връзката между човек и природа е доста сложна. Съвременният свят, и най-вече ние самите се поставяме в конфликтна ситуация с планетата. Нашите герои търсят различен контакт с нея.

© Румяна Тодорова

Очаквано, фокусът и на новата колекция чорапи е върху природата и нейните естествени земни цветове, а The Drifters със сигурност не е последният проект в тази насока за Stinky. Работата ни се развива по естествен начин и това е следващата стъпка. От няколко години работим по документални проекти за Африка, Чернобил и замърсяването в Тихия Океан. В общи линии съчетаваме комерсиални и социални проекти. Екстра.

новата колекция на Stinky е тук.