ВИДЕО ПРЕМИЕРА: Selma Judith разтапя с Colder

Selma Judith е много силна. След приятния интерес към издадените досега няколко потентни сингли и живи кавъри на Jorja Smith и изпълнения на сексуални парчета като Inner Thigh, кроткият възход на най-обещаващата млада певица от Дания продължава с Colder – поредният видеоклип на един кадър, който поразява със стоическото спокойствие на нейната изострена чувствителност.

Режисираната и заснета от обичайните й колаборатори Masha Koppel Christoffer Torp Vestergaard разходка на Selma се случва в складовата галерия на Тhe Royal Cast Collection, която служи като идеален фон и метафора за основната тема в текста на песента.

Изглежда сякаш с годините ставаме по-студени. Това е механизъм за оцеляване, а и е много удобен. Помага ни да държим определени събития на разстояние, за да се пощадим от определен процент болка. Някой казват, че умението да се отделим от емоциите става по-голямо – реем се настрани от болката. Colder е именно за тази човешка тенденция и е нещо като зов за признание – давим се в апатията, за да ни е топло в студения и жалък свят и забравяме да обърнем внимание на другите около нас.

Права е: