ВИДЕО: Gavin Turek танцува като богиня в два през нощта

Освен да пее забележително в албумите на Tuxedo, Gavin Turek убива най-вече в главната роля на лосанджелиска кралица на фънки/соул/арендби/поп музиката, която разтапя с глас, опасен чар и страхотен личен стил.

След прелестното диско на Elevator от началото на лятото, Turek очарова още веднъж и с последния си сингъл 2AM – продуцираното от щатската актриса и сценарист Lena Whaite и спонсорирано от AT&T парче с тежък фънки ритъм и елегантно провокативен текст, който разчита на невинни метафори за онзи среднощен момент на целуване и натискане преди същинския зноен секс.

Но понеже Gavin никога не е вулгарна и винаги си е естествено красива и добре възпитана млада дама, всички референции за любов са издържани по страхотен начин и визуализирани небрежно в клипа на Tiffany Johnson.

Видеото на 2АМ представя Turek като готиното момиче с раковини върху гърдите ала гето Ariel, малката русалка, скъсани джинси и бели кецове, която превзема безлюдните улици на Лос Анджелис през нощта със самоуверена хореография и банда приятели. Жестока сладурана, няма спор.

Прегледахте ли епичния списък на Грудов с готините поп парчета на Лято 2019, които още не сте слушали? Elevator на Gavin Turek също е там.