NSFW: Смелите полароиди на Jonathan Leder отиват в Удсток, щата Ню Йорк

© Jonathan Leder

Eротичните полароиди на Jonathan Leder продължават да странстват неуморно по стените на щатските галерии. Последната изложба на базирания в Ню Йорк фотограф се провежда точно този месец в интимното пространство D-DAY в американския град Удсток.

© Jonathan Leder

За сниманите между 2012 и 2017 96 знойни полароиди в експозицията позират забележителни жени като Britany Nola, Amy Hood, Kayslee Collins и слабо познатата по онова време Еmily Ratajkowski, които се отпускат напълно за много чувствени, спонтанни и заредени със сексуална и женска енергия сесии в хотелски и мотелски стаи в планините Катскилс.

© Jonathan Leder

И макар девойки като Emrata да го ненавиждат заради честото рециклиране на собствените й снимки, Leder не е порнограф с афинитет към провокативни жени по бельо, бански или без абсолютно нищо, а доста интересен творец с интерес към цветове, композиции, зърнести текстури и баланс между откровена сексуалност и естествена красота.

© Jonathan Leder

Освен 96-те полароиди на Leder, в галерията се продават и три ужасно красиви ретро мотоциклети – BMW R75/5 и R60/5 от 1971 и страхотен персонализиран скрамблер Honda CL 450. Положението е чувствени момичета и високи скорости, откъдето и да го погледнем.

© Jonathan Leder

Полароидите на Jonathan Leder са в щатската галерия D-DAY (Удсток, щата Ню Йорк) до 28 април.