Мъжкото Moschino [tv] H&M е 90-арски кичозен Дисниленд

Пълният каталог на колаборацията между H&M и Jeremy Scott за Moschino е тук. Едно е ясно – без да преувеличаваме, в колекцията на американския дизайнер има абсолютно всичко като за 90-арски носталгичен поглед към умилителния кич на Дисниленд и уличната мода от десетилетие, което трябваше да сме забравили, но вместо това рециклираме отново и отново.

Кожени якета и черни суетшърти с качулка и много синджири? Тъй вярно. Люспести пухени парки и леопардови анораци с принт на синджири? А не бе! Кожени гащеризони за стриптизьори и такива от деним за тотални носталгици? Много ясно. Пълната гама на Mickey, Minnie, Donald и Goofy върху всичко, за което се сетите? Щампи на компакт дискове, тениски с презервативи и шапки с козирка и къса завеска от златни елементи? Аха.

Moschino [tv] H&M е хумористично упражнение по общодостъпен попкултурен дизайн от човек, които не спира да се забавлява и да експлоатира своята кичозна за приятели на приятели и отвъд. Без да пренебрегваме и двете дрешки за кучета и дузината брандирани аксесоари, които ще излетят от магазина още в първия час, хвърляме поглед на по-консервативните елементи в мъжката колекция, които може (а и се налага) да носите самоуверено и усмивка:

Лъскаво пухена парка, 600 лева/Анорак, 200 лева

Кожено яке с вериги, 800 лева/Пъхенка с различни панели, 600 лева

Суетшърт, 120 лева/Суетшърт с качулка, 300 лева

Суетшърт с качулка, 160 лева/Яке, 300 лева

Спортни блузи с къс ръкав, 160 лева

Суетшърт, 180 лева/Сив суетшърт с качулка, 120 лева

Кожен гащеризон, 600 лева/Гащеризон от деним, 260 лева

Голяма раница, 360 лева/Кубинки с вериги. 400 лева

Цялата колекция Moschino [tv] H&M е в магазина на шведската марка на бул. Витоша 6 и онлайн от 8 ноември.