Още дълги палта и земни тонове в мъжката Zara Studio

Палто (229 лева), пуловер (70 лева), панталон (90 лева) и кафяви кожени боти (179 лева)

Подобно на всички останали напълни от бързооборотните модни марки, мъжката Studio колекцията на Zara е предвидимо и доста прилично упражнение в модерни силуети, цветове и материи, които няма да изненадат запознатите, но ще зарадват всеки фен на достъпното и доста премислено облекло. Питате кои са актуалните силуети и цветове за сезона? Можем да изчерпаме темата със светата тройца огромни дължини, обеми и земни цветове, но най-добре да се спрем за малко на готините идеи за по-светъл есенен и зимен гардероб, повлиян отчасти от сините очи на Paul Newman и позитивната скандинавска естетика. Очаквано, палтата и жилетките са досттъчно дълги и широки (не само като размер, но и като ревери), шлиферът повтаря сравнително дословно класичкия тренчкот на Burberry, костюмът е в така наречения десен windowpane, плетките са дебели и релефни, полото ала Steve McQueen – в кадяво или бяло, кожените обувки имат ресни като мокасини, а бомбърът най-накрая е изместен от симпатично велурено яке от кафява кожа без излишни детайли. Едновременно отпуснат и много лежерен уикенд/писателски стил или идеална униформа за всеки, който може да носи петдесет нюанса кафвяво, без да прилича на голям мечок.

Палто (299 лева), вълнен блейзър (199 лева), пуловер (100 лева), бял пуловер с поло яка (70 лева), панталон (60 лева) и кожени обувки с ресни (199 лева)

Ляво: Шлифер (229 лева), панталон (80 лева) и кожени обувки с ресни (199 лева) / Дясно: Дълга жилетка (100 лева), риза (60 лева), панталон (60 лева) и кожени боти (179 лева)

Релефен пуловер (100 лева), панталон (80 лева) и шал (100 лева)

Велурено яке (229 лева), пуловер (100 лева) и пуловер с поло яка (70 лева)

Сако от костюм (199 лева), пуловер с поло яка (70 лева), панталон (80 лева) и кожени обувки с ресни (199 лева)

Палто (230 лева), пуловер с поло яка (70 лева) и панталон от костюм (70 лева)

Последната мъжка колекция Zara Studio е тук.