Mesut Özil бележи с Predator 18+

Защо тъгува Mesut Özil?

Футболната суперзвезда и посланик на Adidas ближе рани от провала на Световното в Русия. Много скоро обаче ще му светне пред очите, като започне да бележи гол след гол с новите футболни обувки Team Mode Predator 18+. Последният високотехнологичен съотборник на познатите модели Nemeziz, Copa и X привлича вниманието на публиката със семпла комбинация от черно, червено и бяло, а това на профи футболистите – с обещание за максимален контрол на топката.

Как са го постигнали? Ами, Predator 18+ няма връзки, а специалнo вградена структура стабилизира ходилото в центъра, за да даде още повече увереност в дрибъла на спринт и финтовете на титани като Ozil или Paul Pogba, например. Както подобава за съвременните спортни кецове, моделът обхваща глезените в чорап, а конструкцията на задната част буквално заключва петата и гарантира оптимална позиция на крака.

Според инженерите на Adidas превъзходните качества се постигат и от покритието Controlskin върху горната част на обувката, което звучи достатъчно сериозно като име, за да не се задълбочавате излишно. Team Mode Predator 18+ се предлага в страдионна версия и като така наречените стоножки със същата конструкция – Boost слой в средната част на подметката и грапава долна страна. Има ги и в градска версия за обикновени хора с желанието да пренесат динамиката и страстта от футболното поле директно на улицата.

Футболните обувки Team Mode Predator 18+ на Adidas струват 430 лева в онлайн магазина на Sport Vision. Публикацията излиза със съдействието на Sport Vision.