Най-добрите песни от август, които трябва да чуете

Изкласихте още един месец от 2018? Поздравления. За награда отново ви очаква бърза селекция от най-добрите песни (а покрай тях и няколко жестоки видеа) от август. Този месец: нова (алтернативна) музика от великани като Kurt Vile и Low, убийствени балади от нихилистичната Anna Calvi, младата американка Sabrina Claudio и новобранците Kira.

Тренд алърт: две легенди се завръщат с великолепни видеа, богати на африканска естетика: Janet Jackson губи точка заради присъствието на Daddy Yankee в безгрижното Made For Now (но се реваншира с готин вайръл в чест на брат си), а майката на Mabel Neneh Cherry е безгрешна в своя социален коментар за имигрантските вълни Kong. Още едно завръщане от още една шведка – Robyn се мотае с изкарването на видео към Missing U, новата й песен близнак на With Every Hearbeat.

Какво повече? Ами, електронна музика от Dusky и David August, румънска връзка в лицето на Vlad Holiday, познати агенти като Kojey Radical и Roosevelt в комбина с Washed Out, второ начало за британката Cosha и нещо от новите (излезли и предстоящи) албуми на Wild Nothing, José James и Empress Of.

Приятно слушане.


Boyscout е в SPOTIFY и YOUTUBE.